Groepsreis Zwitserland september 2024: Nog een paar plaatsen beschikbaar.

Er zijn nog een aantal plaatsen vrij voor onze groepsreis in september. Wees er op tijd bij.

Groepsreis september 2024

Reis met ons mee naar Zwitserland met de comfortabele en snelle ICE, en geniet van een prachtige rondreis door het bekende Alpenland. Tijdens de reis bezoekt u mooie dorpen en steden zoals Basel, Thun, Interlaken, Lugano, Chur en Zermatt. Onderweg legt u met panoramatreinen veel van de beroemde Zwitserse bergspoorlijnen af. Zo reist u met de Bernina Express, Glacier Express en Gotthard Panorama Express en legt u de helft van de GoldenPass-route af. Ook maakt u een mooie boottocht over de Thunersee, en bezoekt u de kastelen van Bellinzona. Optioneel kunt u met ons naar de Jungfraujoch en Gornergrat, en ook kunt u de andere helft van de GoldenPass afleggen.

U reist samen met twee van onze begeleiders, die u alle zorg uit handen nemen. Zij zorgen dat de treinreizen zo goed mogelijk verlopen en regelen de check-ins bij de hotels. Zij leggen de hele reis met u af, en zijn dus altijd aanspreekbaar voor vragen, hulp of gewoon een leuk gesprek. Een bagageservice binnen Zwitserland is inbegrepen, en tijdens de heen- en terugreis zullen onze begeleiders u uiteraard helpen met het tillen van de bagage, indien noodzakelijk.

Onze groepsreis in mei van dit jaar was volgeboekt en erg succesvol. De groepsreis in september heeft nog enkele vrije plaatsen. Mocht u met ons deze reis willen maken, zorg dan dat u niet te lang meer wacht, want vol is vol. Er kunnen maximaal 20 mensen mee met de reis.

Mocht u de reis willen boeken, dan kan dit via deze link. Mocht u nog vragen hebben over de reis, neem dan gerust contact met ons op via email (contact@treinrondreis.nl), of bel ons op 010 - 26 13 0 43. Op ditzelfde nummer mag u ons ook Whatsappen.

Handige pagina's

Offerte aanvragen
Veel gestelde vragen
Over ons
Last minute trein

Garantie

Om de betrouwbaarheid van jouw reservering te waarborgen, zijn we geregistreerd bij het VZR Garantiefonds en aangesloten bij de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR)

Informatie

Treinrondreis.nl is een initiatief van Treinreiziger B.V.

Treinrondreis
Grondherendijk 41 a/b
3082 DG Rotterdam
Ons kantoor is geen bezoekadres

Telefoon: 010 - 26 13 0 43
Email: contact@treinrondreis.nl

Treinrondreis.nl is een handelsnaam van Treinreiziger B.V. (KVK 86245007). Op al onze pakketreizen is de EU-richtlijn 2015/2302 van toepassing. Zie: de pagina reizigersrechten/reisgarantie. Op alle reizen zijn onze (reis)voorwaarden van toepassing. Wij maken gebruik van cookies en handeren de volgend privacyverklaring. © 2021-2024 Treinrondreis.nl