Nieuwe ICE Verbinding Amsterdam - München

Vanaf 15 december 2024 is het mogelijk om dagelijks met een directe ICE-verbinding van Amsterdam naar München te reizen. Deze nieuwe verbinding biedt een rechtstreekse route naar de grootste stad van Beieren.

De trein vertrekt doorgaans om 8:32 uur vanuit Amsterdam Centraal en maakt ook een tussenstop in Utrecht Centraal. Onderweg stopt de trein ook in Stuttgart, waar hij rond 13:20 uur arriveert. Om 15:26 uur staat de aankomsttijd in München gepland. In de praktijk zal de trein vaak echter later aankomen, Duitse treinen zijn alles behalve stipt.

Dienstregeling in zomer aangepast

Voor Treinrondreis.nl biedt deze nieuwe ICE-verbinding interessante mogelijkheden. We zijn momenteel bezig met het samenstellen van onze reizen voor 2025, waarbij deze nieuwe treinverbinding een belangrijke rol zal spelen in meerdere reizen.

Goed om te weten: in 2025 zal de trein veelvuldig vanwege werkzaamheden worden omgeleid via Venlo, en niet stoppen te Arnhem. Of de trein in Venlo gaat stoppen, is niet duidelijk, vermoedelijk wel in Den Bosch. Tijdens de werkzaamheden vertrekt de ICE naar München naar verwachting een uur eerder. Ook in de zomerperiode zal de ICE worden omgeleid, bijvoorbeeld van eind juni tot en met eind augustus.

Ook directe trein München - Amsterdam

Hoewel er ook een directe ICE van München naar Nederland rijdt, zal Treinrondreis.nl deze verbinding niet actief aanbieden. Deze trein vertrekt om 16:28 uur uit München en arriveert pas om 23:29 uur in Amsterdam. Gezien de mogelijke vertragingen in Duitsland is de kans groot dat reizigers onderweg stranden, en daarom kiezen wij ervoor deze optie niet standaard in ons reisaanbod op te nemen.

Op de pagina ICE naar München ziet u een overzicht van alle treinreizen met betreffende trein.

Blijf op de hoogte van ons aanbod voor 2025, waarin we deze nieuwe verbinding zeker gaan benutten!

Handige pagina's

Offerte aanvragen
Veel gestelde vragen
Over ons
Last minute trein

Garantie

Om de betrouwbaarheid van jouw reservering te waarborgen, zijn we geregistreerd bij het VZR Garantiefonds en aangesloten bij de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR)

Informatie

Treinrondreis.nl is een initiatief van Treinreiziger B.V.

Treinrondreis
Grondherendijk 41 a/b
3082 DG Rotterdam
Ons kantoor is geen bezoekadres

Telefoon: 010 - 26 13 0 43
Email: contact@treinrondreis.nl

Treinrondreis.nl is een handelsnaam van Treinreiziger B.V. (KVK 86245007). Op al onze pakketreizen is de EU-richtlijn 2015/2302 van toepassing. Zie: de pagina reizigersrechten/reisgarantie. Op alle reizen zijn onze (reis)voorwaarden van toepassing. Wij maken gebruik van cookies en handeren de volgend privacyverklaring. © 2021-2024 Treinrondreis.nl