Met de trein van Lugano naar Milaan

Reizen van Lugano naar Milaan kan heel eenvoudig met de regionale trein. Deze trein vertrekt elk uur en de rit duurt ongeveer 1 uur en 20 minuten.

Een van de grootste voordelen van deze verbinding is dat je zonder reservering kunt instappen. Sterker nog, reserveren is bij deze trein niet eens mogelijk. Dit maakt de reis flexibel, je kunt gaan wanneer het je uitkomt.De treinkaartjes voor deze regionale verbinding zijn relatief voordelig, wat het een aantrekkelijke optie maakt voor wie op zoek is naar een betaalbare manier om tussen Zwitserland en Italië te reizen. Voor reizigers met een Interrail-pas is dit een extra pluspunt, omdat er geen toeslagen nodig zijn. In tegenstelling tot de Eurocity-treinen, waarvoor vaak wel reserveringen en extra kosten gelden, reis je met de regionale trein zonder extra gedoe.Deze route is ook opgenomen in verschillende treinrondreizen van Treinrondreis.nl, zoals de populaire rondreis naar de Cinque Terre.

Een van de grootste voordelen van deze verbinding is dat je zonder reservering kunt instappen. Sterker nog, reserveren is bij deze trein niet eens mogelijk. Dit maakt de reis flexibel, je kunt gaan wanneer het je uitkomt.

De treinkaartjes voor deze regionale verbinding zijn relatief voordelig, wat het een aantrekkelijke optie maakt voor wie op zoek is naar een betaalbare manier om tussen Zwitserland en Italië te reizen. Voor reizigers met een Interrail-pas is dit een extra pluspunt, omdat er geen toeslagen nodig zijn. In tegenstelling tot de Eurocity-treinen, waarvoor vaak wel reserveringen en extra kosten gelden, reis je met de regionale trein zonder extra gedoe.

Deze route is ook opgenomen in verschillende treinrondreizen van Treinrondreis.nl, zoals de populaire rondreis naar de Cinque Terre.

Vragen over de trein Locarno - Lugano - Milaan

Is de trein Locarno - Lugano - Milaan toegankelijk met Interrail?

Ja. Zonder toeslag kun je mee. Voor regionale treinen kun je niet reserveren. Alleen voor EuroCity's. Dan is dit zelfs verplicht.

Handige pagina's

Offerte aanvragen
Veel gestelde vragen
Over ons
Last minute trein

Garantie

Om de betrouwbaarheid van jouw reservering te waarborgen, zijn we geregistreerd bij het VZR Garantiefonds en aangesloten bij de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR)

Informatie

Treinrondreis.nl is een initiatief van Treinreiziger B.V.

Treinrondreis
Grondherendijk 41 a/b
3082 DG Rotterdam
Ons kantoor is geen bezoekadres

Telefoon: 010 - 26 13 0 43
Email: contact@treinrondreis.nl

Treinrondreis.nl is een handelsnaam van Treinreiziger B.V. (KVK 86245007). Op al onze pakketreizen is de EU-richtlijn 2015/2302 van toepassing. Zie: de pagina reizigersrechten/reisgarantie. Op alle reizen zijn onze (reis)voorwaarden van toepassing. Wij maken gebruik van cookies en handeren de volgend privacyverklaring. © 2021-2024 Treinrondreis.nl